Avís legal

1. Dades identificatives

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les dades següents: l’empresa titular del lloc web https://exumveterinaria.cat és LÍDIA LLAUET CÀRDENES – CLINICA VETERINÀRIA EXUM amb domicili a aquests efectes al c/ Escola Pia 94, Baixos, Local 9, 08201 – SABADELL , número de DNI: 46149802A. Correu electrònic de contacte: info@exumveterinaria.cat del lloc web. Telèfon de contacte: (+34) 937 259 983/658 140 691.

2. Protecció de dades

LÍDIA LLAUET CÁRDENAS compleix les directrius del Reglament General de Protecció de Daus, i la resta de normativa vigent, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per això, juntament amb cada formulari de recollida de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a LIDIA LLAUET – EXUM VETERINÀRIA, farà saber a l’usuari de l’existència i l’acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades a cada cas, informant-lo de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en què les dades no s’hagin obtingut del mateix interessat, de (v) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, LÍDIA LLAUET CÁRDENAS informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i us sol·licitarà el vostre consentiment al tractament del vostre correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

3. Propietat intel·lectual

LÍDIA LLAUET CÁRDENAS és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de LÍDIA LLAUET CÀRDENES o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de LIDIA LLAUET CÁRDENAS. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de LÍDIA LLAUET CÀRDENES (EXUM VETERINÀRIA).

4. Enllaços

En el cas que a https://exumveterinaria.cat es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet LÍDIA LLAUET CÁRDENAS no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas EXUM VETERINÀRIA – LÍDIA LLAUET CÁRDENAS assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

5. Limitació de responsabilitat

LÍDIA LLAUET CÁRDENAS no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

6. Modificacions i actualitzacions

LÍDIA LLAUET CÁRDENAS es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.

Contacta'ns
Pregunta'ns tot allò que necessitis
Davant de qualsevol dubte o suggerència escriu-nos i et respondrem en la major brevetat possible.