Qui som

Un equip preparat per a assessorar-te

Exum neix de la il·lusió de crear un espai de salut on oferir un servei veterinari de qualitat, oferint tot tipus de serveis sanitaris per la seva mascota. Inicialment format per Lídia Llauet, veterinària fundadora i Marina Poch, responsable de recepció i d’administració. Coneix quins són els serveis que oferim!

Lídia Llauet

Lídia Llauet

Veterinària titular del centre

La Lídia és la veterinària titular del centre, llicenciada a l'any 2011 i amb més de 10 anys d'experiència com a veterinària. Ha treballat en multitud de centres entre ells diversos hospitals de referència. S'ha format especialment en Medicina Interna i ecografia. A final de 2022 va emprendre el projecte de Exum, on juntament amb la col·laboració de diferents especialistes, busca poder oferir un servei complet i de qualitat, basant-se en la seva experiència prèvia en el sector. El pelut de la Lídia es diu Fuet i es un podenc de 2 anys adoptat a Còrdoba. Els hi agrada molt anar junts a la muntanya!

Marina Poch

Marina Poch

Auxiliar del centre

La Marina és la auxiliar del centre, on fa també tasques administratives. L'avalen anys d'experiència en un hospital de referència. S'ha format com auxiliar tècnica i clínica veterinària en l'àrea de quiròfan juntament amb estudis en fauna salvatge. També s'ha desenvolupat en cursos de Marketing i publicitat. Les seves tasques a Exum són l'atenció al client, assistència a consulta i quiròfan i l'actualització de web i xarxes socials. La Marina té una familia formada per quatre peluts! La Mel i el Mató, dos gatets joves de 2 anys adoptats i el Buddy i la Pruna, dos Jack Russells ben divertits!

Testimonis

Què diuen els nostres clients?

Clínica veterinaria llevada con gran acierto por dos grandes profesionales; trato afectuoso, simpatía, implicación y seriedad profesional.

  Carlos

  Propietari de Talia

  Son un amor, llevé a mi perrita para su primera vacuna (una galga un poco miedica) y en seguida se sintió súper cómoda con Lídia. Me encantó la atención que recibimos y desde el momento en que vi que mi perrita estaba tan a gusto decidí que sería nuestra clínica de confianza!

   Anthea

   Propietària de Fibra

   Ens va agradat molt el tracte que vàrem tenir. Son molt professionals i molt atentes, tant amb el gos, com totes les explicacions que ens van donar a les nostres preguntes. Sens cap dubte tornarem.

    Esther

    Propietària de Pipo

    Estic encantat amb el tracte i la profesionalitat rebudes per la Lidia i la Marina, no hi ha res mes important que saber que el teu cadell esta en bones mans i que qualsevol dubte estan encantades d’atendret per l’amor als animals que demostren tenir. La Sansa mou la cueta cada cop que hi anem!

     Roger

     Propietari de Sansa

     Tinc una gata que ja es una mica velleta i me l'han tractat molt bé, amb molta delicadesa. La veterinària molt atenta i carinyosa. Segur que hi tornaré.

      Mª Angels

      Propietària del Hristo

      Servei molt agradable i professional. Sens dubte molt recomanable. Tracte amb gats inmillorable.

       Anna

       Propietària de Coco

       Professionalitat i atenció excelent!!!

        Consol

        Propietària del Bowie

        Molt atentes i amables. Explicacions extenses i entenedores. Molt recomanable visitar-les 👍👍😊😊

         Olga

         Propietària del Silver