FAQs

Preguntes freqüents

Algunes preguntes freqüents que poden ajudar-te:

Podeu fer-ho per telèfon, trucant al 937259983, mitjançant l'enllaç "Demana cita" a la web i per Whatsapp al 658140691.

Si és durant el nostre horari (de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 16 a 20h i dissabtes de 10 a 13.30) porta a la mascota al nostre centre i sempre que sigui possible avisa'ns per estar preparats per quan arribeu. Si és fora del nostre horari o en horari nocturn adreceu-vos a Hospital Veterinari Sabadell (Carrer Sant Oleguer 77) o bé al Hospital Vets Avinguda (Avinguda de Barberà 114). Si us adreceu a qualsevol dels dos hospitals recordeu comentar que veniu de Exum per tal de que ens informin de tot.

En el cas que no pugueu portar a la vostra mascota, truqueu-nos i intentarem agendar-vos visita fora de l'horari d'obertura. Recordeu que això és possible sempre que no sigui necessari realitzar proves o altres procediments realitzats al centre. No es realitzen urgències a domicili.

Podeu demanar-nos alimentació i medicació (preescrita sempre per nosaltres o altre veterinari). És important realitzar-ho amb antelació per poder-vos fer la comanda a temps.

Sempre és obligatori tenir passaport de la mascota. A més, depenent de si el destí és fora o dins de la Unió Europea els requisits per viatjar són diferents, inclús amb petites variacions entre països. Quan es surt de UE la normativa acostuma a ser més estricte, sobretot a l'entrada i sortida de països on hi ha Ràbia. Comenteu-nos amb antelació quan i on marxeu de viatge i us ajudarem en tot el que necessiteu.

No tenim assegurança pròpia. Avui en dia existeixen múltiples companyies. Us podem aconsellar sobre aquelles que creiem que són més adients per la vostra mascota.
Testimonis

Què diuen els nostres clients?

Clínica veterinaria llevada con gran acierto por dos grandes profesionales; trato afectuoso, simpatía, implicación y seriedad profesional.

  Carlos

  Propietari de Talia

  Son un amor, llevé a mi perrita para su primera vacuna (una galga un poco miedica) y en seguida se sintió súper cómoda con Lídia. Me encantó la atención que recibimos y desde el momento en que vi que mi perrita estaba tan a gusto decidí que sería nuestra clínica de confianza!

   Anthea

   Propietària de Fibra

   Ens va agradat molt el tracte que vàrem tenir. Son molt professionals i molt atentes, tant amb el gos, com totes les explicacions que ens van donar a les nostres preguntes. Sens cap dubte tornarem.

    Esther

    Propietària de Pipo

    Estic encantat amb el tracte i la profesionalitat rebudes per la Lidia i la Marina, no hi ha res mes important que saber que el teu cadell esta en bones mans i que qualsevol dubte estan encantades d’atendret per l’amor als animals que demostren tenir. La Sansa mou la cueta cada cop que hi anem!

     Roger

     Propietari de Sansa

     Tinc una gata que ja es una mica velleta i me l'han tractat molt bé, amb molta delicadesa. La veterinària molt atenta i carinyosa. Segur que hi tornaré.

      Mª Angels

      Propietària del Hristo

      Servei molt agradable i professional. Sens dubte molt recomanable. Tracte amb gats inmillorable.

       Anna

       Propietària de Coco

       Professionalitat i atenció excelent!!!

        Consol

        Propietària del Bowie

        Molt atentes i amables. Explicacions extenses i entenedores. Molt recomanable visitar-les 👍👍😊😊

         Olga

         Propietària del Silver

         Blog

         Darrers articles i notícies